Laat je een berichtje achter?

Stichting WE-support, de naam zegt het al. ‘WE’ staat voor samen. Want samen bereik je meer dan alleen. Dat geldt ook voor onze WE-supporters, oftewel donateurs. Samen beleven we de leukste momenten tijdens onze events.
Graag horen we jullie reacties en ervaringen. Laat je een berichtje achter in ons gastenboek? Dankjewel!

Laat iets achter in het gastenboek

Velden met een * zijn verplicht en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
41 entries.
Wanda Arts wrote on 30 april 2020 at 16:46:
Super bedankt voor de heerlijke maaltijd. We hebben met ons gezin genoten.#staysafe
Karel Smetsers wrote on 23 december 2019 at 15:26:
Beste mevrouw en meneer van de Ven, de medewerkers van I-Team Global en alle gasten: bedankt voor de geweldige avond die we op 19 december jongstleden weer mochten beleven. Culinaire hoogstandjes begeleid door de meest fantastische wijnen, mooie ambiance en geweldig entertainment. En dat alles in het kader van 5 goede doelen die alle weer een prachtig geldbedrag in ontvangst mochten nemen.
Fijne feestdagen allen en tot juni 2020!!!!!
Karel Smetsers,
namens De Zonnebloem, regio Eindhoven.
Frans wrote on 19 december 2019 at 21:40:
Prachtige avond , met een geweldige ambiance, top koks en een prachtig diner. Een avond waar voor de goede doelen, die een prima verhaal verteld hadden, een heel mooi bedrag is opgehaald.
Of te wel een groot compliment .
De Geus wrote on 19 december 2019 at 21:35:
Geweldige avond die wederom de ogen doet openen en dankbaar maakt voor datgene wat wij allen beschouwen als “normaal”. Hulde voor de organisatie van deze avond die ons doet beseffen dat we ten allen tijden niet moeten stoppen om ons heen te blijven kijken en beseffen wat we kunnen betekenen voor de mensen om ons heen, op welke wijze dan ook.
Helmond friends wrote on 19 december 2019 at 21:33:
Bedankt voor een gezellige avond met muziek en heerlijke gerechten. Succes alle goede doelen die worden gesteund!
Robbert wrote on 19 december 2019 at 21:32:
Het was een fantastische avond hebben erg erg van kunnen genieten en het eten was voortreffelijk. Wat een ontzettend mooi initiatief om op deze manier vijf goede doelen te sponsoren. Op naar nog een paar mooie jaren.
Peter Stassen wrote on 19 december 2019 at 21:31:
We hebben onze gasten en ons zelf weer op een fantastisch culinair avontuur mogen trakteren. Dit in een ambiance waar goede doelen worden gesteund is natuurlijk een fantastische combinatie.
Robin Pot wrote on 19 december 2019 at 18:26:
Heel gaaf! Wat een ambiance..
Machiel van Dooren wrote on 19 december 2019 at 18:24:
Namens #teamblue veel dank voor de impactvolle samenwerking en wederom fantastische avond in het I-mop HQ!

#makeitblue
Frank wrote on 19 december 2019 at 18:24:
En het water is natuurlijk het lekkerst!
Anne wrote on 19 december 2019 at 18:22:
He-le-maal fantastisch! En ik heb alleen nog maar het voorgerecht op.
Wesley van boxtel wrote on 27 juni 2019 at 17:22:
I team en alle andere bedankt voor de leuke dag ik en mijn kids hebben heerlijk genoten....en wie weet tot volgend jaar🤗 Wesley Ayronn Raedynne en Querann van Boxtel
Ed Rakhorst wrote on 27 juni 2019 at 11:31:
De Vrienden van Bambanazi zijn tijdens dit fantastische diner verrast met een cheque van ruim € 10.000, en daar maken we in Zuid-Afrika een ongelooflijk verschil mee. Meer zien kijk op www.bambanani.org
Baie Dankie!
Karel wrote on 22 juni 2019 at 10:44:
Tijdens een fantastische avond vol culinaire hoogstandjes, mooie wijnen en goede muziek heb ik namens De Zonnebloem regio Eindhoven een cheque van maar liefst 6200 euro mogen ontvangen. Mevrouw en meneer van de Ven hartelijk dank voor alles. Ria en Karel Smetsers
Michel Andeweg wrote on 21 juni 2019 at 22:11:
Wat een heerlijke avond opnieuw, wij zijn er de volgende editie graag weer bij. Dank jullie wel.
Lucien van der aa wrote on 21 juni 2019 at 21:32:
I team, wederom een geweldige avond ..mijn gasten hebben onwijs genoten
Tot de volgende editie in december

Gr. Lucien
Rick, Kim, Charlotte en Jaccoline wrote on 21 juni 2019 at 21:30:
Fantastische avond met onze favoriete SKOV’ers! Groetjes
Mee eens, skov is mijn favo goede doel
Paul Jongen wrote on 21 juni 2019 at 21:28:
Beste Frank,
Dank voor een topexperience.

G. Van der Sluijs wrote on 21 juni 2019 at 21:27:
Mooi bedrijf gezien in Brabant en een hele mooie avond gehad. Wat een prestatie wordt hier weggezet. Heel mooi
Ted wrote on 21 juni 2019 at 21:26:
Proud horen we allemaal tezijn op dit soort evenementen.
Het was een geweldige avond hier in Eindhoven, lijkt wel een grote familie
Bijelkaar. En dat ook met een gezamelijk doel,
Tot december,
Gr Ted.