21 JUNI – CHARITY DINNER – summer edition

WE-support Charity Dinner, een avond waarin u kunt genieten van geweldige gerechten van maarliefst 4 chefkoks die hun krachten en creativiteit hebben gebundeld om een sterwaardig diner neer te zetten. Maakt u zich op voor een totaalbeleving. Een volledig verzorgd avondje uit met een diner op sterrenniveau, live entertainment en inspirerende verhalen vanuit de stichting WE-support.

En dat alles op een avond waar de opbrengst voor de volle 100% gaat naar deze goede doelen: SKOV, Bambanani, De Zonnebloem, Made Blue en i-support. Vele ondernemers zetten zich belangeloos in voor deze avond. Zij zorgen ervoor dat deze avond een succes gaat worden en een heel mooi bedrag gaat opleveren.

Helpt u mee door nu meteen een tafel te reserveren? We hebben een maximaal aantal couverts, dus wees er snel bij.

  • Wanneer : Vrijdag 21 juni van 18:00 tot 24:00 uur
  • Waar : HQ i-team global, Hoppenkuil 27B
  • Wat : Compleet verzorgd 5 gangendiner met live entertainment
  • Kosten : de Couvertprijs bedraagt € 125, per persoon (deelname is mogelijk met minimaal twee personen);
Reserveer tafel

HET PROGRAMMA

Ontvangst: 18:30 uur

Welkomstwoord: 19:00 uur – Voordat we van start gaan, heten we u natuurlijk van harte welkom. 

Culinaire aftrap: 19:15 uur – Vanavond kunt u genieten van bijzondere gerechten van topchefs Dennis Middeldorp, Casimir Evens en Gerard Wollerich. 

Aandacht voor de goede doelen: 20:30 uur – Naast samen een heerlijke avond beleven, staat deze avond in het teken van het goede doel. Verhalen over de successen en van goede doelen, geven de avond een inspirerende touch. 

Afsluiting: 24:00 uurWe sluiten de avond af met een overheerlijke laatste gang van het diner. Na een afsluitend dankwoord zijn jullie uiteraard welkom in de bar om na te praten over deze avond

BIJZONDERHEDEN

Dresscode: Ook deze zomereditie hanteren wij de dresscode Tenue de ville

Rondleiding: 17.30 uur op aanvraag –  Boek een inspirerende gratis rondleiding door het inspiratiecentrum van i-team Global en maak uw avond uit compleet.

Bob-service: op aanvraag. We serveren een passend wijnarrangement bij de culinaire gerechten waardoor u wellicht gebruik wilt maken van een Bob-service.  (beperkt beschikbaar, voor eigen rekening). Neem contact op voor meer informatie.

Beide zijn aan te vragen via events@i-teamglobal.com

WIE KOKEN ER VOOR U?

DENNIS MIDDELDORP

Dennis Middeldorp van Sence Restaurant te Den Bosch

Casimir-Evens-VANE-Restaurant

CASIMIR EVENS

Casimir Evens van restaurant Vane Restaurant & Skybar te Eindhoven

Gerard Wollerich

GERARD WOLLERICH

Gerard Wollerich van restaurant Wollerich te Sint-Oedenrode

DE OPBRENGST GAAT VOLLEDIG NAAR:

SKOV logo