19 JUNI 2020 – CHARITY DINNER – summer edition

WE-support Charity Dinner, een avond waarin u kunt genieten van geweldige gerechten van drie topchefs die hun krachten en creativiteit hebben gebundeld om een sterwaardig diner neer te zetten. Maakt u zich op voor een totaalbeleving. Een volledig verzorgd avondje uit met een diner op sterrenniveau, live entertainment en inspirerende verhalen vanuit de stichting WE-support.

En dat alles op een avond waar de opbrengst voor de volle 100% gaat naar deze goede doelen: SKOV, Bambanani, De Zonnebloem, Made Blue en i-support. Vele ondernemers zetten zich belangeloos in voor deze avond. Zij zorgen ervoor dat deze avond een succes gaat worden en een heel mooi bedrag gaat opleveren.

Helpt u mee door nu meteen een tafel te reserveren? We hebben een maximaal aantal couverts, dus wees er snel bij.

  • Wanneer : Vrijdag 19 juni 2020 van 18:00 tot 24:00 uur
  • Waar : HQ i-team global, Hoppenkuil 27B
  • Wat : Compleet verzorgd 5-gangendiner met live entertainment
  • Kosten : de Couvertprijs bedraagt € 125, per persoon (deelname is mogelijk met minimaal twee personen)

Ervaring leert dat de tafels snel ‘uitverkocht’ zijn, waardoor we bereid zijn een extra avond (18 juni) te organiseren. Het gaat tenslotte om een mooie opbrengst voor het goede doel. Zodra dit optioneel is, zal u hiervoor online de gelegenheid krijgen om te reserveren voor deze extra datum.

Reserveer tafel

HET PROGRAMMA

Ontvangst: 18:30 uur

Welkomstwoord: 19:00 uur – Voordat we van start gaan, heten we u natuurlijk van harte welkom. 

Culinaire aftrap: 19:15 uur – Vanavond kunt u genieten van bijzondere gerechten van topchefs Dennis Middeldorp, Casimir Evens en Gerard Wollerich. 

Aandacht voor de goede doelen: 20:30 uur – Naast samen een heerlijke avond beleven, staat deze avond in het teken van het goede doel. Verhalen over de successen en van goede doelen, geven de avond een inspirerende touch. 

Afsluiting: 24:00 uurWe sluiten de avond af met een overheerlijke laatste gang van het diner. Na een afsluitend dankwoord zijn jullie uiteraard welkom in de bar om na te praten over deze avond

BIJZONDERHEDEN

Dresscode: Ook deze zomereditie hanteren wij de dresscode Tenue de ville

Rondleiding: 17.00 uur op aanvraag –  Boek een inspirerende gratis rondleiding door het inspiratiecentrum van i-team Global en maak uw avond uit compleet.

Bob-service: op aanvraag. We serveren een passend wijnarrangement bij de culinaire gerechten waardoor u wellicht gebruik wilt maken van een Bob-service. U wordt met uw eigen auto thuisgebracht. (Beperkt beschikbaar, kosten zijn voor eigen rekening). Neem contact op voor meer informatie.

Beide zijn aan te vragen via events@i-teamglobal.com

WIE KOKEN ER VOOR U?

DENNIS MIDDELDORP

Restaurant: Sense in Den Bosch

“Eten moet spannend zijn, zonder afbreuk te doen aan het authentieke product”.

De geboren en getogen Bosschenaar haalt het beste uit dagverse ingrediënten: “Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen. Genieten van smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer; alles moet kloppen. Horeca heeft altijd zijn mijn bloed gezeten. “In 2008 startte ik een eigen restaurant; made Sense! In 2011 kwam de Michelinster, totaal onverwacht voor mij en mijn keukenbrigade. Wij waren namelijk gewoon bezig met onze passie en de gast!”

CASIMIR EVENS

Restaurant: VANE Restaurant & Skybar

“We koken letterlijk op grote hoogte, in Eindhovens hoogste restaurant en skybar”

“Om terug te zijn in Eindhoven en op deze unieke locatie dit restaurant neer te mogen zetten, is een droom die uitkomt.” Casimir kwam in de Lichtstad terecht toen hij als zesjarige jongen uit Suriname kwam. Tijdens zijn opleiding als Horeca Ondernemer Manager ontdekte hij zijn passie voor koken en is de keuken ingestapt. “Wijn-spijs-beleving vind ik erg belangrijk. Ik maak graag een gerecht bij een wijn. Dat is een andere manier van denken. Ik ben altijd al bezig geweest met wijn, maak wijnreizen en wil continue nieuwe wijnen ontdekken.” Voor zijn gerechten laat Casimir zich graag inspireren door ingrediënten en specerijen uit alle windstreken. Dat refereert aan de naam VANE, wat windvaan betekent Hiermee creëert hij de heerlijkste frisse en verfijnde gerechten.

“Ik kook al jaren op niveau, ik kan niet anders. Ik ben niet bezig met Michel-sterren maar wil een sterk concept neerzetten. Ik voeg daar mijn eigen stijl en smaak aan toe.

GERARD WOLLERICH

Restaurant: Wollerich

“Ik ben trouw aan basisproducten, maar zoek wel naar verfijning.”

In 1995 opende Wollerich zijn restaurant in een voormalig notariskantoor in Sint-Oedenrode. Hypotheken en testamenten maakten plaats voor een parade van smaken en texturen. Fijne Franse gastronomie met de mooiste wijnen in een prachtige ambiance. Ongedwongen en gemoedelijk. Twee jaar later had hij een ster in zijn eigen restaurant. “Ik ben trouw aan basisproducten, maar zoek wel naar verfijning. Speelse bereidingen die harmonieus aansluiten bij een traditioneel bereid hoofdingrediënt.” Dat Gerard zich vaker inzet voor het goede doel is geen geheim. “Het verrijkt mijn eigen leven”.

DE OPBRENGST GAAT VOLLEDIG NAAR:

SKOV logo