AANMELDEN ALS GAST

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden voor het Kindercircus. Waarschijnlijk heeft u kaarten gekocht of een uitnodiging met een unieke code ontvangen van één van onze ambassadeurs. Hoe dan ook, u heeft unieke codes ontvangen waarmee u zich hier online kunt aanmelden voor het Kindercircus.

Nog een paar kleine stappen en dan kan het circus pas echt beginnen!

1. Klik hieronder op promotiecode weergeven
  2. Vul de unieke code in die op uw uitnodiging staat. Dit doet u per gast.
  3. Klik op registreer
  4. Controleer uw contactgegevens op de volgende pagina van Eventbrite
  5. Vul in of het voor een volwassene of kind is
  6. Klik op aanmelden voltooien
  7. U ontvangt per gast een toegangsbewijs per email

LET OP: De tickets die u op deze pagina activeert, zijn uw toegangsbewijzen. Betalingen zijn reeds via factuur gedaan door uzelf of uw gastheer/-vrouw. Mocht u extra kaarten willen kopen, klik dan hier. Betalingen/Donaties via de Eventbrite website komen niet bij de stichting binnen en zijn geen geldige bewijzen.

Als stichting hebben we besloten met de tijd mee te gaan en met het succes mee te groeien van onze events. Dit is de reden voor deze nieuwe digitale aanmeldprocedure. Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contact op via events@i-teamglobal.com